Pulpe de pui in crusta crocanta

de diaconta in Pui, 13 Feb 2011 | 6371 vizualizari

 

Le-a venit iar randul pulpelor...umplute,dar pentru ca-i totusi frig le-am pus si o crusta crocanta.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui dezosate
  • pasta de branza Fricheso
  • carnat afumat
  • 3 oua
  • pesmet
  • faina alba
  • 200 gr cascaval
  • condiment pentru pui
  • ulei
  • lapte
  • marar ,patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta crocanta:

Pulpele le-am avut dezosate,asadar le-am batut putin ,le-am condimentat si le-am lasat la frigider pana a doua zi.

Se ung pulpele cu crema de branza si deasupra se pun bucatele de carnat afumat putin prajite si verdeata.Se ruleaza.

Ouale se bat si se amesteca cu putina faina alba.Cascavalul se razuieste pe razatoarea cu gauri mari.

Pulpele se dau prin ou,apoi prin pesmet si iar prin ou.Se pun in tava si se presara cu cascavalul razuit.Eu am pus destul de mult cascaval,astfel pulpele vor avea la final o crusta crocanta.In tava punem bucatele de unt si putin ulei inainte de a aseza pulpele.

La final turnam putin lapte (1/2 cana) si le punem la cuptor aproximativ 30 de minute.

Au fost delicioase ,carnea moale la interior si crusta crocanta la exterior.

 

 

 

TIPS-URI

1

Cand batem carnea,o punem intr-o folie,evitam astfel ca aceasta sa se rupa si sa stropim peste tot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

diaconta 1

16.02.2011, 22:56

Mena scumpa dorinta ta e ordin pentru mine

papabundetot 1

11.07.2013, 19:47

reteta asta...o tin minte

diaconta 1

11.07.2013, 21:40

Dana,merita sa le incerci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de lamaie